fbpx

Blog Details

BELL е новата тайна на собствениците на бизнес

Като собственик на бизнес, със сигурност си се сблъсквал/а с липсата на квалифициран персонал. За щастие може да се каже, че през последните години икономиката ни се развива добре, изникват нови бизнес възможности, на пазара ни влизат инвеститори, които създават нови работни места. Безработните в България са под 4% от лицата в работоспособна възраст.

Това звучи чудесно, но реално означава дефицит на свободни качествени служители. Добрите кадри често вече са взети или намират ново работно място почти веднага, а работодателите трябва да се борят за тях. 

Една набрала популярност практика сред собствениците на бизнес е предлагането на така наречените допълнителни социални придобивки като спортни карти, допълнително здравно осигуряване, ваучери за дрехи, очила и т.н. Освен добро заплащане и подобни бонификации, служителите в днешно време търсят позиции, които дават възможност за бъдещо кариерно развитие и повишаване на квалификацията.

Ето защо приложението за учене на английски език на BELL започва да се превръща в сензация сред собствениците на бизнес, като възможност за повишаване квалификацията на служителите им.

1. BELL е лесно и интуитивно приложение, което може да се използва навсякъде по всяко време от мобилен телефон, таблет или компютър. 

2. С BELL не е нужно служителите ти да напускат работното си място, да прекарват излишно време и енергия в пътуване. Достатъчно е да отворят приложението в удобно за тях време и да започнат да учат. 

3. Въвеждането на иновации и използването на нови технологии на работното място е ключово и използването на BELL може да бъде стъпка на твоя бизнес в тази посока. 

4. Повече грижа за служителите означава по-мотивиран екип. Приложението на BELL е удобен и бюджетен вариант за провеждане на корпоративни обучения.

5. Удоволствието от наученото и възможността да го приложиш в работна среда е чудесно, но с BELL твоите служители могат да получат и сертификат, с който да удостоверят своите постижения. 

Повече за английския език

Нашия БЛОГ

Забавни и интересни статии

Тест за кариерно ориентиране – част 2

Време е и за втора част от нашия забавен ...

Наистина ли английският е най-масовият език на планетата?

Този въпрос изглежда лесен, но и тук има ...

Тест за кариерно ориентиране – част 4

Ето и последния модул от нашия кариерен ...

Тест за кариерно ориентиране – част 3

Ако в предните два модула не си открил св...

Тест за кариерно ориентиране

В живота на повечето хора се е случвало д...

5 полезни неща, които да свършиш сега

1. Запиши се на онлайн курс Карантината е ...

Време е да поговорим

Къде можеш да практикуваш английския си ...

Легендата за Свети Валентин

Наближава 14-ти февруари и започва големи...

Южна Африка: една вълнуваща дестинация

Ако се чудиш защо трябва да научиш англи...

5 типично британски неща за правене

Да сложиш чайника да загрява – Putting the ...

Какво планираш за себе си през 2020 година?

Какво идва след  следпразничната р...

Шареният цвят на английския език

Ако някой е „бял като сирене“, вероятно ...