fbpx

Blog Details

6 причини да използваш BELL, ако си студент

Ако си студент и не знаеш английски, много вероятно е вече да си даваш сметка, че това може да афектира до определена степен академичното ти развитие, но и да се окаже сериозна пречка за професионалната ти реализация на по-следващ етап. Ако все още не си чувал/а за стипендиантски програми като Еразмус, провери ги.

По-голямата част представляват обмен с чуждестранни университети и изискват чужд език. Не се отчайвай! Добрата новина е, че още си достатъчно млад, за да можеш с лекота да научиш английски. И понеже знаем, че имаш достатъчно на главата си с лекции, упражнения и изпити, сме измислили нещо супер подходящо точно за теб – приложение за учене на английски език, специално разработено за българи.

1. Достъпна цена

Ясно е, че имаш много по-добри неща, за които да харчиш парите си. Качеството на обучение, което ще получиш от BELL не само, че не отстъпва на скъпите частни уроци и курсове, а и често е много по-добро. И най-хубавото – на много по-ниска цена. 

2. Удобно време

След завършване на гимназията, човек започва да си дава сметка колко важно е времето и колко оскъден ресурс е то реално. С BELL хубавото е, че сам избираш колко точно време имаш да отделиш на ден и когa. 10 минути докато чакаш автобуса за лекции или повреме на сутрешната ти закуска – колкото можеш, толкова. Решението е изцяло твое. 

3. Натовареност спрямо собствените ти възможности

Разбираме, че натовареността при теб вероятно е циклични и докато в началото на семестъра имаш време за всичко, то в сесия нещата рязко се променят. Опитай се да минаваш повече уроци в дните, в които ти е спокойно и не се напрягай допълнително, когато трябва да учиш за изпити.

4. Без фиксиран график

Лекция един час, упражнения два часа. Всичко започва в осем сутринта. Омръзна ли ти да си под часовник и да не разполагаш с живота си. От BELL разбираме, че понякога не си в най-добра форма рано сутрин, а в 11:00 вечерта. Учи, когато ти е удобно. 

5. Европейска езикова рамка

С BELL напълно безплатно можеш да провериш на какво ниво е английският ти според Европейската езикова рамка и да започнеш от там, откъдето можеш само да надграждаш. Уроците са подредени спрямо тези нива, за да знаеш винаги къде се намираш. 

6. Сертификат

Знанията, които ще получиш със сигурност са по-важни от тапията, но и тя не е за изхвърляне. В крайна сметка не се знае кога и пред кого ще се наложи да удостовериш знанията си с документ – обучителна програма, работодател или конкурс, само времето ще покаже. 

Повече за английския език

Нашия БЛОГ

Забавни и интересни статии

Тест за кариерно ориентиране – част 2

Време е и за втора част от нашия забавен ...

Наистина ли английският е най-масовият език на планетата?

Този въпрос изглежда лесен, но и тук има ...

Тест за кариерно ориентиране – част 4

Ето и последния модул от нашия кариерен ...

Тест за кариерно ориентиране – част 3

Ако в предните два модула не си открил св...

Тест за кариерно ориентиране

В живота на повечето хора се е случвало д...

5 полезни неща, които да свършиш сега

1. Запиши се на онлайн курс Карантината е ...

Време е да поговорим

Къде можеш да практикуваш английския си ...

Легендата за Свети Валентин

Наближава 14-ти февруари и започва големи...

Южна Африка: една вълнуваща дестинация

Ако се чудиш защо трябва да научиш англи...

5 типично британски неща за правене

Да сложиш чайника да загрява – Putting the ...

Какво планираш за себе си през 2020 година?

Какво идва след  следпразничната р...

Шареният цвят на английския език

Ако някой е „бял като сирене“, вероятно ...